Bémutatkozódás

Tadam vagyok. Ez sokaknak már elég információ rólam. :D Várhatóan ez a blog már nem KIZÁRÓLAG a hülyeség gyűjtőputtonya leszen, de azért lesz marhaság bőven! Marhalábszár mit tejszínes pacallekvár!

Legfrissebb zsiráf

Lazakeddeste

2010.01.12. 23:54 - Tadam

Hát, megvolt az idei első rákember produkció, a téli hidegben, általam bemutatva, mivel kiderült, hogy Jürgen, a jamaicai svéd postás oldalbordája még nem látott élő rákember performanszot. Nem volt hideg altestileg, de azért kicsit felfrissültem, éjjel 11-kor bokáig letolt gatyában. :D

Jellemző, egész télen egyszer sem láttunk rendőrt, bezzeg rögtön feltűnnek a yardok a kupakosótóval, amint Jürgennel meg Majával kint hagyjuk a bicikliket a főutca közepén, mert Jürgen beletúrta a fejét egy kupac hóba, én meg éppen glóriát akarok pisálni a feje főlé. Persze annyira már ismernek minket idehaza, hogy ennyiért már meg sem állnak a rend őrei. :D

Nemsokkal ezelőtt pedig éppen nyilvános orgiát csaptunk, amikoris szexuális kapcsolatot próbáltam létesiteni egy felajzott postásbiciklivel. Ezutóbbiról van videjójjis itten alant e!

A bejegyzés trackback címe:

https://tadam.blog.hu/api/trackback/id/tr981668171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása