Bémutatkozódás

Tadam vagyok. Ez sokaknak már elég információ rólam. :D Várhatóan ez a blog már nem KIZÁRÓLAG a hülyeség gyűjtőputtonya leszen, de azért lesz marhaság bőven! Marhalábszár mit tejszínes pacallekvár!

Legfrissebb zsiráf

SzámháDERŰ, számháBORÚ (nyehehe)

2009.01.14. 17:16 - Tadam

A munkatársaimmal ippeg az elébb forradalmasítottuk az számháborúsdit, mint társasági bújócskázós-másik-félt-jól-leolvasós össznépi pacifista háborús szórakoztató mutatványtot. A mai kor vívmányai fényének tükrében történő felhájtekesítés volt a célunk. Így a játék egy lényeges része módosulna: a homlokra nem számot, hanem vonalkódot tartalmazó papper kerülne, majd mindenki kapna egy szupi ipari (30m hatósugarú) vonalkódleolvasót, majd sikeres leolvasás esetén bekiabálja a kódot! :D Ügye, milyen éccerűvé tettük esztet a játékot? :D :P :P

A bejegyzés trackback címe:

https://tadam.blog.hu/api/trackback/id/tr57877738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garou 2009.01.15. 10:21:34

Zárd ki a sort, mer undoríttó ahogy ez kinéz!

Garou 2009.01.15. 10:23:49

Én vesszőhiba meg vesszőhiba telerakom vesszőhiba a vesszőhiba mondatot vesszőhiba vesszőhibával!


süti beállítások módosítása