Bémutatkozódás

Tadam vagyok. Ez sokaknak már elég információ rólam. :D Várhatóan ez a blog már nem KIZÁRÓLAG a hülyeség gyűjtőputtonya leszen, de azért lesz marhaság bőven! Marhalábszár mit tejszínes pacallekvár!

Legfrissebb zsiráf

Christmas present for you, today, or maybe yesterday... :D

2009.12.24. 04:21 - Tadam

Örülök, hogy van még olyan ember, akivel csak úgy összehoz a sors és pár mondat után gond nélkül el tudok beszélgetni vele munkáról és pénzről (a kettő nem ugyanaz), valamint vallásról és hitről (a kettő NEM ugyanaz!!!). Jó tudni, hogy időről időre van egy-egy ember, akivel összetalálkozva el tudok beszélgetni a lelkemet nyomó témákról, értelmesen.

És ne felejtsétek el, hogy a végtelen valóságok elmélete szerint elég egyetlen nem a tervezett útvonalon megtett lépés ahhoz, hogy megváltoztassátok a jövőtöket (már amennyiben minden lehetséges valóság  létezik, és bármi, amit megteszünk, megtörténik egyszer).

Ezek szerint elég egy apró mozdulat, hogy befolyásoljátok a saját életeteket!!! Legyetek tudatában annak, hogy minden apró tett, amit véghezvisztek, jobbá, vagy rosszabbá teszi az életeteket ezen a sárgolyón. (Az hogy az adott tetted jó, vagy rossz döntés eredménye volt-e, az azután következő események döntik el, ergo bármit tesztek, azt lehet tovább javítani, vagy rontani!!!!)

Engem csak az nyugtat, hogy valahol, valamelyik valóságban/valóságokban boldog életem van VELE!!! (És ki mondhatja meg ezekután, hogy ez a valóság nem pont az? :) ) Befolyásoljátok az életeteket, mert rajtatok kívül senkit nem fog érdekelni, hogy az milyen mederben halad tovább! Mindenen lehet változtatni, nem hiszem el, hogy ne lehetne valamit pozitív irányba változtatni. Bármit, amit csináltok, ne úgy fogjátok fel, mint megváltoztathatatlan kudarc vagy siker, bármin tudtok javítani, és bármit, ami ránézésre tökéletes, el lehet rontani végleg! Ez nagy felelősség és saját tapasztalat! De mivel a legtöbb embernek csak a saját élete fontos, ezért csak arra kérlek Titeket, hogy a saját életetekre gondolva cselekedjetek helyesen. Annak tudatában, hogy a holnap bármit hozhat.

Én tudom, hogy van olyan valóság, ahol boldogan élhetek VELE. Ha Ő is így gondolja, semmi akadálya nincs, hogy ez a valóság ne az legyen, ahol ez teljesül is!!!

Én ezekkel a gondolatokkal szeretnék Boldog Karácsonyt és Boldog és sikeres döntésekben gazdag új évet kívánni! Ne felejtsétek, sosem késő megbocsájtani, vagy bármit kijavítani! Éljetek ezzel a gondalattal a fejetekben még sokáig!

"Cause You know, that accidents can happen, and it's OK"...
"Just Open your eyes, just open your eyes and see that life is beautiful/
 Will you swear on your life, that no one will cry at my funeral..."

                                                                                        /Nikki Sixx/

Kellemes, Boldog Ünnepeket! (Remélem ez az üzenet mindenkihez eljut, akinek szántam, ezzel befolyásolva a saját és barátaim, szeretteim életét is!

A bejegyzés trackback címe:

https://tadam.blog.hu/api/trackback/id/tr781619753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása